OPRICHTING

Adimco is in 1998 opgericht door drs. Asha Kalijan. Zij heeft ruim 27 jaar ervaring in en met organisaties. In haar aanpak legt ze het accent op de raakvlak van processen tussen mens en organisatie en wel op structuren, culturen en gedrag.

Asha Kalijan: "Ontwikkelen is een handeling, dat 'doet' u. En dat vindt plaatst op een aantal niveaus. Daar waar de ontwikkeling vastloopt, daar steek ik in. In mijn benadering streef ik naar een hefboomwerking, waarbij de ontwikkeling van zowel de leidinggevende, de medewerker als de organisatie aan bod komt. De uitkomst is dan zowel praktisch als duurzaam. Dat werkt. Door me te richten op sleutelfiguren in organisaties die een verschil kunnen en willen maken, bereiken we dat doel sneller".

ZELFSTANDIG & SAMEN

Na een aantal samenwerkingen, deelname in een maatschap en avonturen met andere advies organisatiebureaus heb ik bewust gekozen voor het concept 'zelfstandig & samen'. Co-creatie.
Dat past zowel bij de tijdgeest als bij mij als persoon. Veel en groot is geen garantie (meer) voor succes. Hiërarchische concepten passen minder goed. Ontwikkelingsbereidheid, betrouwbaarheid eigen verantwoordelijkheid, goed werk afleveren, talenten gebruiken, flexibel zijn en samen groeien. Daar gaat het om.

De meeste opdrachten voer ik zelfstandig uit en bij veel of grote projecten werk ik samen met gelijkgestemde bureaus of zelfstandigen.

STUDIEACHTERGROND

• Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden, specialisatie Human Resource Development. Scriptieonderwerp: Implementatie van veranderingen - Telecomorganisatie- (WO)
• Commerciële economie met als specialisatie Communicatiemanagement (HBO)
• Psychologische gedragsinterventies/psychotherapie (post HBO)
• Docentenopleiding Body-Mind balans met als doel de psycho-fysieke balans in ontwikkelingstrajecten (post HBO).

Ervaringsgebieden: zie Projecten & referenties
  Verstuur artikel

Powered by XOOPS @ 2001-2019 The XOOPS Project Webdesign & beheer Siko Engels Mansolein.com