“Alone we can do so little; together we can do so much.” – Helen Keller

In sparringsessies worden de drie disciplines van Adimco - Advies, implementatie en coaching- in samenhang gehanteerd. Met als doel, de ontwikkeling en versterking van excellent functioneren en leiderschap.

Sparren is een vrije vorm van begeleiding, binnen een professionele setting en past uitstekend bij de werkwijze en specialismen van Adimco. Het woord wordt veel gebruik, maar de werkelijke betekenis is van belang. Het begrip komt oorspronkelijk uit de martial art, gevechtssport, waarbij twee mensen hun techniek en vaardigheden gingen oefenen op de scherpte van de snede.
Als leidinggevende blijft u scherp als u met een partner brainstormt, uit uw confort zone stapt om zo uw vaardiheden te versterken en om een dilemma of knelpunt zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Een sparringpartner voegt veel toe aan organisaties. Sparring overstijgt de actuele knelpunten in de groei van de organisatie en het persoonlijk leven. Het zorgt voor het samengaan van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling.HET AANBOD

Sparringsessies persoonlijke ontwikkeling

We richten ons op:

1. Brandende vraagstukken en belemmeringen die u in de dagelijkse praktijk ervaart

2. Thema's op basis van de boeken
:

- Het FAQboek voor managers
- 75 Checklistenboek voor de nieuwe managerDE WERKWIJZE

Individueel. We bepalen eerst het leerdoel, maken een analyse en gaan aan de slag. De vorm van coaching kan verschillen. Wij bieden pakketten aan van 10 tot 15 sessies.
  Verstuur artikel

Powered by XOOPS @ 2001-2019 The XOOPS Project Webdesign & beheer Siko Engels Mansolein.com