(1) 2 3 4 ... 32 »
Door Admin op 12-10-2020 10:20:00 (68 gelezen)
De coronacrisis verandert alles. We moeten voorbereid zijn op een veranderende economie, maatschappij en arbeidsmarkt. Investeer daarom nu in je toekomst. Want blijven Leren en Ontwikkelen is cruciaal, zodat je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar bent of blijft. In je huidige baan, maar ook als je een andere carrière ambieert die toekomstbestendig is. Ik begeleid je graag.

Ontwikkeladviestrajecten zijn kosteloos voor jou
In het kader van de subsidieregeling NL leer door, kun je kosteloos meedoen aan het Ontwikkeadviestraject. De regeling is populair. De 1e ronde van het ontwikkeladvies heb ik met plezier gedaan en er komt een 2e ronde vanaf 1 december. Het gaat om een kort (4 uur) doch effectief traject (incl. arbeidsmarktscan en ontwikkelplan) gericht op de toekomst en kosteloos voor deelnemers mits je een erkende professional inschakelt. Zie het als een noodzakelijk cadeau!

Voor wie?
Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gratis een ontwikkeltraject volgen bij mij als gekwalificeerd loopbaanadviseur. Vanaf 1 december 2020 zijn er 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar. Wees er snel bij, want de verwachting is weer dat alles binnen een maand is volgeboekt. Meld je tijdig aan, voor 1 december.

Werk duurzaam aan je toekomst
Ontwikkelen, adviseren, coaching is wat ik graag doe. Deze mogelijkheid verlaagt drempels voor velen. Heb je interesse, meld je dan nu al aan, zodat je niet achter het net vist.
Ik heb nog plaatsten beschikbaar vanaf januari 2021 en begeleid je graag, zowel on- als offline. Je kunt je aanmelden via kalijan@adimco.org
Door Asha Kalijan op 1-10-2019 11:00:00 (1520 gelezen)
De wereld verandert en daarmee ook het werk. Digitalisering en robotisering heeft steeds meer effect op ons werk en leven. Het biedt veel mogelijkheden en kansen, maar niet altijd zonder risico. Werkdruk en stressklachten nemen toe.

In de bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs nemen stressklachten toe en burn-out toe. In de praktijk zie ik dat terug. Al jaren worstelen managers en professionals met werkdruk en veranderingen. Met klachten als een vol hoofd, besluiteloosheid, steeds sneller anticiperen, meedoen met alle (vereiste) veranderingen, keuze stres en fysieke klachten. Maar de praktijk, en de research die ik afgelopen twee jaar gedaan heb, laten zien dat de groep breder is.

De steeds verder gaande technologische ontwikkelingen dragen deels bij aan werkdruk en -stress. De impact is groot. Maar er zijn meerdere oorzaken, die niet voor de hand liggend lijken. Gelukkig komt er ook via diverse andere wegen (overheid, bedrijfsleven) meer aandacht en onderzoek voor en naar werkdruk. Alleen informatievoorziening is echter onvoldoende. Er moet daadkrachtiger opgetreden worden.

Hoe ga je om met werkdruk
Lees Verder... | 1717 bytes meer
Door Asha Kalijan op 3-4-2014 15:56:21 (6845 gelezen)
Het duurde even
Na bijna een jaar worstelen met de vragen: “wat is nodig in managementland” en ‘’waar ligt de kracht van Adimco” is de nieuwe website eindelijk af.
Met als resultaat een nieuw logo en huisstijl om de vernieuwing te illustreren èn aanscherping en uitbreiding van de dienstverlening.
Lees Verder... | 4027 bytes meer
Door Asha Kalijan op 29-1-2013 11:04:09 (2074 gelezen)
Vraag
"Vijf maanden geleden ben ik begonnen als verkoper in een verkoopsteam dat juist was begonnen aan een nieuw project. Na twee weken werd ik al gepromoveerd tot teamleider, wegens zware fouten van de vorige teamleider. Nu, enkele maanden later is mijn team het beste team van in het totaal drie teams geworden. Binnenkort heb ik de mogelijkheid door te groeien tot regiomanager, een promotie die ik niet mis wil lopen. Een probleem volgens mij is mijn imago. Welk imago past bij een manager?"Lees Verder... | 3160 bytes meer
Door Asha Kalijan op 29-1-2013 11:01:28 (1675 gelezen)
Vraag
"Enige tijd geleden heb ik een vraag aan je gesteld over hoe ik van mijn slachtoffergedrag af kon komen. Graag zou ik nog even van je willen weten welke training ik het beste kan volgen om toch sterker in m'n schoenen te staan? Dit omdat ik onlangs in een onderhandelingsgesprek met mijn directie helemaal ondersneeuwde in hun verbale geweld. Ik kon vervolgens weinig uitbrengen. Ik ben niet tevreden hoe het is gegaan, maar durfde er niet meer op terug te komen."
Lees Verder... | 2549 bytes meer
Powered by XOOPS @ 2001-2019 The XOOPS Project Webdesign & beheer Siko Engels Mansolein.com