(1) 2 3 4 ... 32 »
Door Asha Kalijan op 30-12-2016 13:00:00 (717 gelezen)
Het thema' De worteling van managers' bevat 5 delen. Daarna is de White paper compleet. De gefaseerde aanpak heeft een leerproces als doel. Met als resultaat dat u sneller, tegen minimale inspanning anticipeert op ontwikkelingen die voor u relevant zijn of zouden kunnen zijn. Worstelingen worden uiteindelijk meer als een uitdaging ervaren. En u komt er sneller uit.

Deel 1: De 5 worstelingen waar geen enkele manager omheen kan
Deel 2: Ontworteling machtsstructuren en de impact op de eigen rol

In deel 2 staat de rol van (mondiale of disruptieve) bewegingen centraal die in sommige gevallen leiden tot ontworteling van machtsstructuren én invloed hebben op de rol van leidinggevenden. Er volgen oplossingsrichtingen die u helpen de juiste context te bepalen voor uw organisatie en uw functie.

Vraag de White paper hierboven aan.
Door Asha Kalijan op 3-4-2014 15:56:21 (5031 gelezen)
Het duurde even
Na bijna een jaar worstelen met de vragen: “wat is nodig in managementland” en ‘’waar ligt de kracht van Adimco” is de nieuwe website eindelijk af.
Met als resultaat een nieuw logo en huisstijl om de vernieuwing te illustreren èn aanscherping en uitbreiding van de dienstverlening.
Lees Verder... | 4027 bytes meer
Door Asha Kalijan op 29-1-2013 11:04:09 (1615 gelezen)
Vraag
"Vijf maanden geleden ben ik begonnen als verkoper in een verkoopsteam dat juist was begonnen aan een nieuw project. Na twee weken werd ik al gepromoveerd tot teamleider, wegens zware fouten van de vorige teamleider. Nu, enkele maanden later is mijn team het beste team van in het totaal drie teams geworden. Binnenkort heb ik de mogelijkheid door te groeien tot regiomanager, een promotie die ik niet mis wil lopen. Een probleem volgens mij is mijn imago. Welk imago past bij een manager?"Lees Verder... | 3160 bytes meer
Door Asha Kalijan op 29-1-2013 11:01:28 (1257 gelezen)
Vraag
"Enige tijd geleden heb ik een vraag aan je gesteld over hoe ik van mijn slachtoffergedrag af kon komen. Graag zou ik nog even van je willen weten welke training ik het beste kan volgen om toch sterker in m'n schoenen te staan? Dit omdat ik onlangs in een onderhandelingsgesprek met mijn directie helemaal ondersneeuwde in hun verbale geweld. Ik kon vervolgens weinig uitbrengen. Ik ben niet tevreden hoe het is gegaan, maar durfde er niet meer op terug te komen."
Lees Verder... | 2549 bytes meer
Door Asha Kalijan op 29-1-2013 10:57:14 (1283 gelezen)
Vraag
"Wij hebben half juli 2007 een nieuwe afdelingsleider aangenomen op basis van een jaarcontract. Hij bleek echter het werk niet aan te kunnen, ook niet nadat we hem ondersteuning en begeleiding hadden geboden. We hebben dat met hem besproken en vervolgens heeft hij zich ziek gemeld. We willen zijn jaarcontract niet verlengen, maar als we hem dit vertellen, zal hij zich ziek blijven melden, maar kan hij wel op zoek naar een andere baan. Vertellen we het niet, dan komt hij terug, maar is hij zich er niet van bewust dat hij eigenlijk op zoek moet naar een andere baan. Wat is wijsheid?"
Lees Verder... | 5207 bytes meer
Powered by XOOPS @ 2001-2016 The XOOPS Project Webdesign & beheer Siko Engels Mansolein.com