Leidinggeven en Carrière : Kosteloos Ontwikkeladviestraject

Door Admin op 12-10-2020 10:20:00 (38 gelezen)
De coronacrisis verandert alles. We moeten voorbereid zijn op een veranderende economie, maatschappij en arbeidsmarkt. Investeer daarom nu in je toekomst. Want blijven Leren en Ontwikkelen is cruciaal, zodat je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar bent of blijft. In je huidige baan, maar ook als je een andere carrière ambieert die toekomstbestendig is. Ik begeleid je graag.

Ontwikkeladviestrajecten zijn kosteloos voor jou
In het kader van de subsidieregeling NL leer door, kun je kosteloos meedoen aan het Ontwikkeadviestraject. De regeling is populair. De 1e ronde van het ontwikkeladvies heb ik met plezier gedaan en er komt een 2e ronde vanaf 1 december. Het gaat om een kort (4 uur) doch effectief traject (incl. arbeidsmarktscan en ontwikkelplan) gericht op de toekomst en kosteloos voor deelnemers mits je een erkende professional inschakelt. Zie het als een noodzakelijk cadeau!

Voor wie?
Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gratis een ontwikkeltraject volgen bij mij als gekwalificeerd loopbaanadviseur. Vanaf 1 december 2020 zijn er 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar. Wees er snel bij, want de verwachting is weer dat alles binnen een maand is volgeboekt. Meld je tijdig aan, voor 1 december.

Werk duurzaam aan je toekomst
Ontwikkelen, adviseren, coaching is wat ik graag doe. Deze mogelijkheid verlaagt drempels voor velen. Heb je interesse, meld je dan nu al aan, zodat je niet achter het net vist.
Ik heb nog plaatsten beschikbaar vanaf januari 2021 en begeleid je graag, zowel on- als offline. Je kunt je aanmelden via kalijan@adimco.org
Printvriendelijke pagina Stuur dit nieuwsbericht naar een kennis Creëer een PDF van dit artikel
Powered by XOOPS @ 2001-2019 The XOOPS Project Webdesign & beheer Siko Engels Mansolein.com